Ενισχύεται η συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» με το ΚΕΔΑΣΥ

Μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση έγινε την Παρασκευή 3 Ιουνίου μεταξύ μελών της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» και του διευθυντή και επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Ιωαννίνων.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο της μέχρι σήμερα καλής συνεργασίας των δύο φορέων, αλλά και οι αναδυόμενες ανάγκες και οι τρόποι που αυτές μπορούν να καλυφθούν μέσω κοινών δράσεων, αμφίδρομων παρεμβάσεων, αλλά και εκπαιδεύσεων που θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο, οπότε και το επιστημονικό προσωπικό του ΚΕΔΑΣΥ θα επιμορφωθεί στις αρχές, τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της πρόληψης από τη «Σχεδία».
Από τη «Σχεδία» συμμετείχαν στη συνάντηση η κοινωνιολόγος Καλλιόπη (Πώλα) Κομνηνού και η ψυχολόγος Σοφία Γκόντα, και από την πλευρά του ΚΕΔΑΣΥ ο διευθυντής Γιάννης Σταύρου και οι ψυχολόγοι Δήμητρα Λαγού και Έφη Ντούση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Νέα

Έπεσε η αυλαία της ομάδας γονέων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος συναντήσεων της ομάδας γονέων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια». Στις συναντήσεις, που ξεκίνησαν τον Μάιο

26510 25595