Με κουκλοθέατρο και κάλαντα η υποδοχή του νέου έτους

Με μια κουκλοθεατρική παράσταση και κάλαντα άνοιξε η νέα χρονιά για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Ιωαννίνων «Σχεδία» την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.
Η εορταστική εκδήλωση της «Σχεδία» χαρακτηρίστηκε από την αθρόα συμμετοχή παιδιών και γονέων, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδραστική μουσική παράσταση θεάτρου κούκλας «Το κουδουνάκι» από την Κουκλοθεατρική Σκηνή «Βυσσινόκηπος», αλλά και να ακούσουν τα κάλαντα των Φώτων από το παιδικό τμήμα εμφανίσεων «Τα Σαρακατσανάκια» του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων.
Τις ευχές της για τη νέα χρονιά έδωσε η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» Σοφιά Μαρκούλα, ευχόμενη μια καλή χρονιά, με αγάπη, φιλία και ανιδιοτελή προσφορά, αξίες που είχε στο επίκεντρό της και η παράσταση.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης και αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της «Σχεδία» Βασίλης Γοργόλης, η γενική γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου Μαργαρίτα Κιτσανού, η ταμίας Ανθή Μάστακα ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου στο Δ.Σ., τα μέλη πατήρ Ηλίας Σέπερης ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και Σοφία Γκόντα ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης, μέλη της επιστημονικής ομάδας της «Σχεδία» με επικεφαλής τον καθηγητή Αγωγής Υγείας Βασίλη Κούτρα, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων Τερέζα Γιάννενα και μέλη του Δ.Σ. κ.ά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Αρθρογραφία

Το κοινωνικό φαινόμενο της εξάρτησης

Γράφει η Ανδρομάχη Μπούνα- Βάιλα, Διδάκτωρ Κοινωνιολόγος, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» Ιωαννίνων   Η εξάρτηση θεωρείται παραδοσιακά ως ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο,

26510 25595