Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση στο Γρεβενίτι για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Το Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία» έκανε… ποδαρικό στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου (ΜΑΣ) Γρεβενιτίου.
Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, ο επιστημονικά υπεύθυνος της «Σχεδίας» Βασίλης Κούτρας και η ψυχοπαιδαγωγός, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Έρη Φείδη βρέθηκαν την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Πετρίδειο Μορφωτικό Κέντρο στο Γρεβενίτι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Το διαδίκτυο στη ζωή μας. Δυνατότητες, προκλήσεις, κίνδυνοι».
Η εκδήλωση αφορούσε και απευθυνόταν τόσο σε παιδιά και εφήβους, που δουλέψαν με την κα. Φείδη, όσο και τους γονείς τους, για τους οποίους υπήρξε ομιλία από τον κ. Κούτρα, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη και στις δύο δράσεις. Κάτι που σημείωσε και η πρόεδρος του ΜΑΣ Γρεβενιτίου Ανδρομάχη Παπαευσταθίου, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της «για το μοίρασμα της γνώσης και της εμπειρίας που απλόχερα χάρισαν σε γονείς και παιδιά στο Γρεβενίτι».

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Νέα

Έντονο το αποτύπωμα δράσης το 2023

Συνολικά 8.366 άτομα προσέγγισε το 2023 Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του τόσο στη σχολική όσο

Νέα

Με τη Μ. Κεφάλα συνεχίστηκε ο κύκλος ενημέρωσης

Συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα είχαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

26510 25595