Μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό ρατσισμό και στο στίγμα της ψυχικής υγείας

Μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό ρατσισμό και στο στίγμα της ψυχικής υγείας έστειλαν οι φορείς ψυχικής υγείας του Νομού Ιωαννίνων, μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», μέσα από τη δράση με τίτλο «Χριστούγεννα Μαζί».
Το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, όσοι έκαναν τη βόλτα τους στους πεζοδρόμους στο κέντρο των Ιωαννίνων, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μια στάση στα περίπτερα ενημέρωσης των φορέων, που είχαν στηθεί πίσω από το διοικητήριο της Περιφέρειας. Εκεί τους περίμεναν και δωράκια, κεράσματα, ζωντανή μουσική, face painting και εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών για τα παιδιά.
Πέρα από τα μηνύματα, που έστειλε η συγκεκριμένη δράση, αποτέλεσε και μια αφορμή για τους φορείς ψυχικής υγείας του Νομού να γνωριστούν, να δικτυωθούν και να διερευνήσουν περιθώρια συνεργασίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Νέα

Έντονο το αποτύπωμα δράσης το 2023

Συνολικά 8.366 άτομα προσέγγισε το 2023 Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του τόσο στη σχολική όσο

Νέα

Με τη Μ. Κεφάλα συνεχίστηκε ο κύκλος ενημέρωσης

Συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα είχαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

26510 25595