Μνημόνιο συνεργασίας με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ιωαννίνων «Σχεδία» υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Σε πρώτη φάση, το μνημόνιο αυτό αφορά παρεμβάσεις ψυχολογικής υποστήριξης των επιχειρηματιών και επαγγελματιών σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Δημητρίου και τον πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης κ. Στέφανο Τζιμογιάννη, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου. Παρόντες ήταν επίσης εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ο γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Βασίλης Βασιλείου και εκ μέρους του Κέντρου Πρόληψης ο γενικός γραμματέας Χρήστος Στουγιάννος και το μέλος αρχιμανδρίτης Ιωήλ Κωνστάνταρος.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων δήλωσε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Η ιδέα ξεκίνησε από τον κ. Τζιμογιάννη και αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους. Είναι μια παρέμβαση επ’ ωφελεία των συναδέλφων μιας και το έργο του Κέντρου Πρόληψης ‘Σχεδία’ είναι γνωστό όχι μόνο στον τόπο μας αλλά σε όλη τη χώρα. Ελπίζω αυτή η κοινή πράξη να δώσει το μήνυμα ότι όταν η κοινωνία είναι ενωμένη, τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα».
Ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Στέφανος Τζιμογιάννης ανέφερε: «Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο, σε ένα ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας. Οι επιπτώσεις είναι πολλές, και σε ψυχολογικό επίπεδο. Με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αποφασίσαμε να προχωρήσουμε λοιπόν σε αυτή τη συνεργασία ως υπεύθυνοι φορείς. Η ωφελιμότητα και ο ρόλος μας στις τοπικές κοινωνίες εξαρτώνται κυρίαρχα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Εύχομαι να συνεχίσουμε και με άλλες κοινωνικές δράσεις, γιατί πραγματικά η κοινωνία μάς έχει ανάγκη».

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Νέα

Προκήρυξη θέσεων επιστημονικού προσωπικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. απόφασή του, Πρακτικό

Συνάντηση με τη βουλευτή Μ. Κεφάλα

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρίας Κεφάλα, ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων «Σχεδία» και πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

26510 25595