Συνάντηση της Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Αθανάσιο Θεοχάρη και τον αντιπρόεδρο, Αθανάσιο Δημητριάδη, είχε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία», Σοφία Μαρκούλα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης καθώς και οι προοπτικές αναβάθμισης της οργάνωσης του, προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολιτες μας,  που απευθύνονται για βοήθεια σε αυτό

Η κα Μαρκούλα ενημέρωσε τη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ για τις δράσεις της «Σχεδία», τους σχεδιασμούς του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους νέους στόχους που έχουν τεθεί.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον για τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και εξέφρασαν τη διάθεση υποστήριξης και συμπαράστασης στο έργο του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Αρθρογραφία

Σχέσεις Σχολείου – Οικογένειας: Η ανάγκη για συνεργασία

Γράφει η Βίκυ Μπασογιάννη, ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία», με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και ειδίκευση στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία.   Τα τελευταία χρόνια γίνεται

26510 25595