Το Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία», μαζί με το επιστημονικό προσωπικό και τους εργαζόμενους, ανταλλάσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, η «Σχεδία» υποδέχτηκε το νέο έτος με την ευχή το 2022 να είναι η χρονιά που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας, η οποία αποδεδειγμένα λειτουργεί ανασταλτικά στις προσπάθειες για πρόληψη και ενισχυτικά στον εθισμό και τις εξαρτήσεις.

Η πρόεδρος της «Σχεδίας», Σοφία Μαρκούλα, αναφέρθηκε στη στοχοθεσία του Κέντρου Πρόληψης που δεν είναι άλλη από την αναβάθμιση της λειτουργίας του σε όλους τους τομείς.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά σε όλους. Είμαι σίγουρη ότι με σκληρή δουλειά και διάθεση για προσφορά οι στόχοι που έχουμε θέσει στη ‘’Σχεδία’’ θα υλοποιηθούν το 2022 προς όφελος όλων όσων έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες της», τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Μαρκούλα.

«Το Κέντρο Πρόληψης έχει αποδείξει ότι είναι στο πλευρό κάθε γονέα, εφήβου, εκπαιδευτικού, θεσμικού φορέα και πολίτη, για να βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Είμαστε κοντά για να τους οδηγήσουμε σε υγιείς και αληθινούς τρόπους ζωής κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

bigstock_back_to_school_and_happy_time__311923756
Νέα

Δράσεις ενημέρωσης – πρόληψης σε σχολεία

Το Κέντρο Πρόληψης “Σχεδία” στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του σε μαθητές, υλοποίησε το τρέχον Σχολικό Έτος παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε 788 μαθητές Δ/θμιας Εκπ/σης

children
Νέα

Διαδικτυακό Σεμινάριο της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων με θέμα: «Διαχείριση κρίσεων στο σχολείο σε περίοδο πανδημίας»

Το Κ.Π. Σχεδία στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης και ενδυνάμωσης του ρόλου του εκπαιδευτικού, υλοποίησε μια ακόμη Διαδικτυακή Εκπαίδευση τη Δευτέρα 13.12.2021 και ώρα 18.30,

26510 25595