Το Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία», μαζί με το επιστημονικό προσωπικό και τους εργαζόμενους, ανταλλάσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, η «Σχεδία» υποδέχτηκε το νέο έτος με την ευχή το 2022 να είναι η χρονιά που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας, η οποία αποδεδειγμένα λειτουργεί ανασταλτικά στις προσπάθειες για πρόληψη και ενισχυτικά στον εθισμό και τις εξαρτήσεις.

Η πρόεδρος της «Σχεδίας», Σοφία Μαρκούλα, αναφέρθηκε στη στοχοθεσία του Κέντρου Πρόληψης που δεν είναι άλλη από την αναβάθμιση της λειτουργίας του σε όλους τους τομείς.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά σε όλους. Είμαι σίγουρη ότι με σκληρή δουλειά και διάθεση για προσφορά οι στόχοι που έχουμε θέσει στη ‘’Σχεδία’’ θα υλοποιηθούν το 2022 προς όφελος όλων όσων έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες της», τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Μαρκούλα.

«Το Κέντρο Πρόληψης έχει αποδείξει ότι είναι στο πλευρό κάθε γονέα, εφήβου, εκπαιδευτικού, θεσμικού φορέα και πολίτη, για να βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Είμαστε κοντά για να τους οδηγήσουμε σε υγιείς και αληθινούς τρόπους ζωής κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

20220413_090108
Νέα

Eργαστήρια με θέμα την αυτοεκτίμηση

Δύο εργαστήρια με θέμα την αυτοεκτίμηση πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία» στους μαθητές της Α΄ τάξης του 9ου Γυμνασίου, στις 6 και 13 Απριλίου 2022.

omadesgonewn
Νέα

Ομάδα Γονέων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής

Το Κ.Π. «Σχεδία» ξεκίνησε την  Τετάρτη 30 Μαρτίου, την υλοποίηση Ομάδας Γονέων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής,  με διά ζώσης συναντήσεις στον χώρο του σχολείου. Σκοπός της ομάδας, η οποία θα ολοκληρωθεί σε 7 εβδομαδιαίες συναντήσεις, είναι

EKDILOSI-EFIVEIA-2022-04-09-prosklisi
Νέα

Εκδήλωση για την εφηβεία από τους Συλλόγους Γονέων τεσσάρων Γυμνασίων με τη συμμετοχή της “Σχεδίας”

Την πρωτοβουλία διοργάνωσης για την τρέχουσα σχολική χρονιά, δύο εκδηλώσεων που αφορούν εφήβους μαθητές και τους γονείς τους και τη ζωή τους στο περιβάλλον του

bullying
Νέα

Παρεμβάσεις για την πρόληψη σχολικού εκφοβισμού στο 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 οι παρεμβάσεις για την πρόληψη σχολικού εκφοβισμού στο 7ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.  Οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν σε συνεργασία με ομάδα εκπαιδευτικών  και τη διεύθυνση

26510 25595