«Το Κέντρο Πρόληψης ΣΧΕΔΙΑ-ΖΕΙ δράσεις εθελοντισμού»

Εκδήλωση με θέμα «Το Κέντρο Πρόληψης ΣΧΕΔΙΑ-ΖΕΙ δράσεις εθελοντισμού – κάλεσμα προσφοράς στον εαυτό μας και τους άλλους» οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Serai, και ομιλητές θα είναι ο γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις», ιδρυτής της Κίνησης «Πρόταση», διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλης Πασσάς, η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις», κοινωνική λειτουργός Γιάννα Ζορμπά, το μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία», πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, πατήρ Ηλίας Ματ. Σέπερης και ο επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία», καθηγητής Αγωγής Υγείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Κούτρας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Αρθρογραφία

Το κοινωνικό φαινόμενο της εξάρτησης

Γράφει η Ανδρομάχη Μπούνα- Βάιλα, Διδάκτωρ Κοινωνιολόγος, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» Ιωαννίνων   Η εξάρτηση θεωρείται παραδοσιακά ως ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο,

26510 25595