Βιωματικά εργαστήρια για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Βιωματικά εργαστήρια για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο υλοποίησε το Κέντρο Πρόληψης «Σχεδία» στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.
Οι μαθητές των τάξεων Στ1, Στ2 και Στ3 μπόρεσαν να εκφράσουν το άγχος και την αγωνία για τους καινούριους χώρους των κτηρίων, για την επαφή με τα άλλα παιδιά που θα γίνουν οι καινούριοι συμμαθητές τους, για την επαφή με τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου, για τα καινούρια και πιο απαιτητικά μαθήματα, για τον τρόπο διδασκαλίας και τους καθηγητές, για την αξιολόγηση αλλά και τη χαρά για το μεγάλωμα, τη συγκίνηση για τον αποχωρισμό.
Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 19 έως 27 Μαΐου με συντονίστρια την ψυχοπαιδαγωγό, στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης Σχεδία» Έρη Φείδη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Διαβάστε άλλες ανακοινώσεις της "Σχεδίας"

Νέα

Έντονο το αποτύπωμα δράσης το 2023

Συνολικά 8.366 άτομα προσέγγισε το 2023 Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία», στο πλαίσιο των παρεμβάσεών του τόσο στη σχολική όσο

Νέα

Με τη Μ. Κεφάλα συνεχίστηκε ο κύκλος ενημέρωσης

Συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα είχαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

26510 25595